→ +31 (0)183 820 040

referentie

BAAK te Vlaardingen

Met het project ‘BAAK’ in opdracht van Jetmix B.V. stond er een mooie leverantie in de startblokken. Dit is de nieuwe A24 Blankenburgverbinding die de A20 bij Vlaardingen verbindt met de A15 bij Rozenburg. De noordzijde wordt uitgevoerd met zelfborende ankerpalen ten behoeve van de onderwater- en constructievloer.

De te leveren ankertypes betreffen Ø82,5mm en Ø101,6mm inclusief bijhorende appendages, hierbij variëren de systemen in wanddiktes en afmetingen om de verankeringen te optimaliseren. Gezien de omvang van deze leverantie, namelijk 4000 stuks ankerpalen, is de productie ten behoeve van de eerste moten reeds opgestart. De aanvoer naar project ‘BAAK’ dient per schip georganiseerd te worden. Vanuit de haven in Werkendam wordt het materiaal geladen en vervolgens getransporteerd naar projectlocatie. Nadat het schip met een lading ankermateriaal op project aankomt, wordt dit in het daarvoor ingerichte depot op de bouwlocatie opgeslagen. Vanuit dit depot worden de boorploegen voorzien van de benodigde ankermaterialen.

meer weten over onze werkzaamheden?

Geotech Metals hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar afnemers. Kom dus gerust langs om uw constructieve vragen en wensen te bespreken.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op social media!

Contact­gegevens

Leeghwaterstraat 1
4251 LM Werkendam

→ +31 (0)183 820 040 → info@geotechmetals.com