→ +31 (0)183 820 040

Kwaliteit

Onze producten worden regelmatig extern getest door geaccrediteerde en onafhankelijke laboratoria.

De juiste materiaal­eigenschappen

Door de juiste chemische samenstelling en aanvullende kwaliteitseisen te stellen aan het materiaal, is Geotech Metals in staat een staalsoort toe te passen die zowel geschikt is voor zelfborende ankers als ankerpalen.

De gehanteerde staalsoort beschikt over de mechanische eigenschappen, de minimaal vereiste waarden voor buigzaamheid en minimale rek bij breuk zoals gesteld in de Europese normen en nationale richtlijnen.

De transformatie van een ontwerpproces naar een succesvolle productie realiseert Geotech Metals door middel van een solide en gestructureerde werkwijze, om daarmee een kwalitatief hoogwaardig product te creëren voor haar afnemers. Onze aanpak is dan ook gecertificeerd op basis van de volgende normen:

NEN-EN-ISO 9001:2015
NEN-EN-ISO 14001:2015

Daarnaast wordt het productieproces van Geotech Metals gecontroleerd op basis van het Factory Production Control System (FPC-systeem) conform de EN 1090. Hierdoor voldoet Geotech Metals aan de meest recente wet- en regelgeving van de EU.

Verder lezen over de toepassing van ons systeem?

Meer weten?

Geotech Metals hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar afnemers. Kom dus gerust langs om uw constructieve vragen en wensen te bespreken.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op social media!

Contact­gegevens

Leeghwaterstraat 1
4251 LM Werkendam

→ +31 (0)183 820 040 → info@geotechmetals.com