→ +31 (0)183 820 040

Over ons

Geotech Metals is een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen.

DISCLAIMER

Disclaimer: De door Geotech Metals verstrekte informatie is ontleend uit bronnen die betrouwbaar worden geacht. Echter voor de juistheid en volledigheid van deze informatie kan niet worden ingestaan. Op alle teksten, logo’s, afbeeldingen en ander materiaal dat gepubliceerd wordt op deze website ligt het copyright bij Geotech Metals. Indien dit niet het geval is wordt dit vermeld. Alle rechten voorbehouden.

Het overnemen van code of gedeeltes ervan, afbeeldingen, teksten en scripts van www.geotechmetals.com is uitsluitend toegestaan met toestemming van de rechthebbende en vermelding van naam en link. Aanvragen kunnen worden gedaan via info@geotechmetals.com.

Aansprakelijkheid
Aan de informatie die op deze website wordt verstrekt kunnen geen rechten worden ontleend. Geotech Metals aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid. Alle informatie, tekst, codes, afbeeldingen en ander materiaal op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Geotech Metals kan echter de correctheid ervan niet garanderen en kan dus niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ontstane schade.

Onder voorbehoud van type- en spelfouten. 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op social media!

Contact­gegevens

Leeghwaterstraat 1
4251 LM Werkendam

→ +31 (0)183 820 040 → info@geotechmetals.com