→ +31 (0)183 820 040

Over ons

Geotech Metals is een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen.

Alles onder één dak

Door een eigen productie, welke op regelmatige basis wordt beproefd door onafhankelijke laboratoria, staat Geotech Metals altijd garant voor technisch hoogwaardige producten en onderdelen. Bovendien heeft Geotech Metals een breed scala aan zowel praktische als theoretische kennis in bezit.

Doordat het hoofdkantoor, de productiefaciliteit en het magazijn fysiek gevestigd zijn op één locatie, kan snelle schakeling tussen deze bedrijfsonderdelen worden gerealiseerd. Alle systemen worden dan ook in eigen beheer geproduceerd. Hiervoor beschikt Geotech Metals over diverse draadrol- en CNC-machines. Door onderdelen en materiaal direct uit voorraad te leveren kunnen onze afnemers optimaal profiteren van onze flexibiliteit. Hierbij hechten we veel waarde aan het vervullen van de rol van een betrouwbare en toegewijde leverancier voor onze nationale en internationale klanten.

Missie
Het ontwikkelen, produceren en internationaal leveren van een compleet en kwalitatief hoogwaardig zelfborend ankersysteem ten behoeve van de funderingsbranche, waarbij constructieve veiligheid hoog in het vaandel staat. Dat is waar Geotech Metals zich sterk voor maakt.

Visie
Het zijn van een betrouwbare en meedenkende partner die zich focust op een duurzame relatie waarbij de klant ontzorgd wordt. Geotech Metals spiegelt zich dan ook af als een klantgerichte partij waarbij de opdrachtgevers graag terugkeren voor vervolgopdrachten.

Strategie
Geotech Metals zal continu blijven innoveren en inspelen op de vraag vanuit de markt waardoor de organisatie een dynamisch karakter kent. Om die reden kunnen opdrachtgevers rekenen op het professionalisme en de kennis van Geotech Metals. De duurzame relaties die Geotech Metals opbouwt en onderhoudt garanderen indirect de continuïteit voor de organisatie, hierdoor ligt het belang specifiek bij de samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op social media!

Contact­gegevens

Leeghwaterstraat 1
4251 LM Werkendam

→ +31 (0)183 820 040 → info@geotechmetals.com