→ +31 (0)183 820 040

Service

Geotech Metals richt haar activiteiten op het vervullen van de rol van een betrouwbare en meedenkende leverancier voor haar afnemers.

Uw constructieve vraag is onze uitdaging

Een flexibele en persoonlijke organisatie met vaste contactpersonen, dat is wat afnemers kunnen verwachten van Geotech Metals.

De korte lijnen, uitgebreide voorraad en praktische kennis zorgen voor soepele en doordachte samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Zo speelt Geotech Metals in op de hedendaagse verwachtingen, waarbij snel schakelen vereist is. Een tekort aan materialen op projectlocatie? Geen zorgen, Geotech Metals kent geen lange levertijden of ingewikkelde bestelprocedures. Zo is het in veel gevallen mogelijk om leveringen uit voorraad op dezelfde dag of binnen één dag te realiseren.

Daarnaast biedt Geotech Metals bij alle leveranties transport op maat aan. Opdrachtgevers kunnen hierbij zelf de uitlevervolgorde (in overleg) bepalen en eventueel de materialen op afroep laten transporteren. Geotech Metals werkt hierbij nauw samen met een gespecialiseerde transportbedrijven die de materialen, indien gewenst, zelf op locatie kunnen lossen. Op deze manier worden opdrachtgevers compleet ontzorgd op het gebied van transport en gaat er geen tijd verloren aan eventuele loswerkzaamheden.

Verder lezen over de toepassing van ons systeem?

Meer weten?

Geotech Metals hecht veel waarde aan persoonlijk contact met haar afnemers. Kom dus gerust langs om uw constructieve vragen en wensen te bespreken.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op social media!

Contact­gegevens

Leeghwaterstraat 1
4251 LM Werkendam

→ +31 (0)183 820 040 → info@geotechmetals.com