Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/geotechm/domains/geotechmetals.com/public_html/wp-content/themes/geotech/core/thumbnail.php on line 45
Geotechnek specialist | Geotech Metals | Geotechnisch bureau
Background logo

Geotechniek

Geotechniek specialist

geotechniekHeeft u een specialist nodig op het gebied van geotechniek? Wilt u weten of de bodem geschikt is voor een project dat u wilt realiseren? Goed onderzoek naar de samenstelling van de bodem is dan essentieel. Geotechniek is hierbij onmisbaar. Bij Geotech Metals helpen we u graag. We hebben veel kennis in huis op het gebied van geotechniek. Geotech Metals is een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen. We leveren aan bedrijven over de hele wereld. We hebben een onafhankelijke eigen productie. Hierdoor kunnen we onze afnemers een hoge mate van flexibiliteit bieden. We kunnen onderdelen en materiaal grotendeels direct uit voorraad leveren.

Geotechniek door Geotech Metals

Wat is geotechniek eigenlijk precies? Geotechniek houdt verband met het onderzoek naar de grond. De structuur en de stevigheid van de grond wordt bijvoorbeeld onderzocht. Er wordt gekeken naar de bodemgesteldheid. Bij geotechniek wordt gekeken of de grond geschikt is voor het bouwen en realiseren van projecten. Geotechnisch onderzoek resulteert in een rapportage of een advies. Geotechnisch onderzoek is essentieel voor het realiseren van een project. Is de grond stevig genoeg om een gebouw te kunnen dragen? Welke funderingen zijn er nodig en geschikt voor het project? Met een geotechnisch onderzoek komt u verder!

Producten voor geotechniek

We bieden u niet alleen kennis op het gebied van geotechniek. We bieden u ook technisch hoogwaardige producten en onderdelen. We zorgen voor ontwikkeling, productie, opslag en distributie van onderdelen en materiaal voor zelfborende ankersystemen. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit van Geotech Metals zijn beiden gevestigd in Nederland. We zijn ervaren, ambitieus en we staan garant voor kwaliteit. Onze gestructureerde aanpak is gecertificeerd middels NEN-EN-ISO 9001:2015. Ook zijn wij lid van Koninklijke Metaalunie. Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij bij Geotech Metals kunnen bieden? Heeft u vragen op het gebied van geotechniek? Wilt u graag een specialist op het gebied van geotechniek inschakelen? Laat het ons dan weten. We zetten onze kennis en onze producten graag in om u verder te helpen. Op onze website kunt u meer informatie vinden. U vindt er bijvoorbeeld informatie over de verschillende toepassingen van onze producten. Ook kunt u er meer lezen over ons bedrijf. Heeft u een specifieke vraag over een product of bijvoorbeeld over onze diensten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wat kunnen we bij Geotech Metals voor u betekenen op het gebied van Geotechniek? Hoe kunnen wij u verder helpen? We horen het graag van u!

Meer weten? Vraag direct meer informatie aan!