Background logo

Funderingstechniek

Funderingstechniek specialist

funderingstechniekBent u opzoek naar een krachtig bedrijf dat gespecialiseerd is in funderingstechniek? Dan bent u bij Geotech Metals aan het goed adres. Onze expertise zit bij ons in onze zelfborende ankersystemen maar ook zijn wij gespecialiseerd in funderingstechniek.
Door onze jarenlange ervaring in de civiele bouw hebben wij de nodige informatie verzameld in de loop van de jaren. Hierdoor zijn wij uniek in ons vakgebied en zijn wij een begrip in de regio. Wij nodigen u van harte uit om ons bedrijf te komen bezoeken.

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen. Daarnaast hebben wij een onafhankelijke eigen productie in ons bedrijf in Werkendam. Wij zijn gevestigd in het hartje van de gemeente van Werkendam. U kunt ons vinden aan de Leeghwaterstraat 1, onze deur staat altijd voor u open.

Geotech Metals staat voor technisch hoogwaardige producten en onderdelen. Wij zijn de beste in ons vak. Wij zorgen voor de ontwikkeling en productie van uw funderingstechniek. Daarnaast hebben wij ook een opslag en distributie plek voor onderdelen en materialen voor de zelfborende ankersystemen.

Eigen productie funderingstechniek

Bij Geotech Metals hebben wij ons eigen onafhankelijke productie funderingstechniek. Hierdoor staan wij garant voor hoogwaardige technische producten en onderdelen. Doordat wij het complete plaatje aanbieden zijn wij ook een doorgewinterde machine voor uw funderingstechniek. Wij zorgen voor de ontwikkeling, de complete productie, de product opslag en de distributie van onderdelen en materialen voor zelfborende ankersystemen. Doordat wij de onderdelen en materiaal grotendeels direct uit voorraad te leveren zijn,  kunnen onze afnemers altijd profiteren van onze flexibiliteit.

Zowel nationaal als internationaal 

Wij zijn een groot dinamisch bedrijf wat ook internationaal opereert. Doordat wij al jaren meegaan in de civiele techniek hebben wij de nodige ervaring opgebouwd. Hierdoor hebben wij veel lijntjes kunnen maken met internationale bedrijven. Daar ligt ook de kracht van Geotech Metals. Wij zijn gevestigd in het bruisende plekje Werkendam. In het hartje van Brabant vind u ons nationale en internationale bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in zelfborende ankersystemen. Daarnaast verzorgen wij ook micro palen, paalfundering, damwand verankering en uiteraard zit onze grootste kracht in ankersystemen.

Funderingstechniek met kwaliteit

Door onderdelen en materiaal grotendeels direct uit voorraad te leveren kunnen onze afnemers altijd profiteren van onze flexibiliteit. Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit is gevestigd in Nederland. Geotech Metals is ervaren, ambitieus en staat voor gegarandeerde kwaliteit.  Onze gestructureerde aanpak is gecertificeerd middels NEN-EN-ISO 9001:2015. Geotech Metals is daarnaast lid van de Koninklijke Metaalunie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!