Background logo

Zelfborende ankers

Zelfborende ankers op maat

zelfborende ankersHeeft u voor uw project zelfborende ankers nodig? Zoek dan niet verder. Bij Geotech Metals vindt u de zelfborende ankers die u nodig heeft! Geotech Metals is een internationale leverancier voor complete geotechnische zelfborende ankersystemen. Wij hebben een eigen onafhankelijke productie, met een in Nederland gevestigde productiefaciliteit. Ook ons hoofdkantoor is in Nederland gevestigd. We kunnen u vanwege onze ruime voorraad altijd producten uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u altijd snel met de zelfborende ankers van Geotech Metals aan de slag en hoeft u niet bang te zijn voor lange levertijden. Bij Geotech Metals helpen we u graag snel verder!

De zelfborende ankers van Geotech Metals

Als u kiest voor de zelfborende ankers van Geotech Metals dan kiest u voor kwaliteit. We staan bij Geotech Metals garant voor onze technisch hoogwaardige producten en onderdelen. Met regelmaat worden onze producten en onderdelen getest door onafhankelijke laboratoria. Op deze manier kunnen we u steeds weer de kwaliteit bieden die u van ons verwacht. Bij Geotech Metals zorgen we voor ontwikkeling, productie, opslag en distributie van onderdelen en materialen voor zelfborende ankersystemen. We bieden u door onze ruime voorraad flexibiliteit, waar u als afnemer van kunt profiteren.

Waarom kiezen voor de zelfborende ankers van Geotech Metals?

Bij Geotech Metals hebben we vele jaren ervaring. We zijn een ambitieus bedrijf en we staan garant voor de kwaliteit van onze producten. We bieden u bij Geotech Metals altijd een passende oplossing. Misschien bent u wel op zoek naar een specifiek product voor uw project. Aan de hand van uw wensen gaan we bij Geotech Metals dan graag voor u op zoek naar het juiste product. We zetten onze ervaring en onze expertise in om u verder te helpen. Hierbij denken we niet alleen met u mee, maar we kunnen u ook ondersteuning bieden bij het ontwerpproces. De gestructureerde aanpak van Geotech Metals is gecertificeerd middels NEN-EN-ISO 9001:2015. Ook zijn we lid van de Koninklijke Metaalunie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de zelfborende ankers van Geotech Metals? Of heeft u misschien een vraag of een opmerking? We horen bij Geotech Metals graag van u hoe wij u verder kunnen helpen met onze producten. U kunt ons eenvoudig bereiken door ons te bellen of door ons een e-mail te sturen. Ook kunt u op onze website meer informatie vinden over ons bedrijf en over onze verschillende producten. Graag horen we van u wat uw wensen zijn voor zelfborende ankers!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!