Background logo

Zelfborend ankersysteem

Zelfborend ankersysteem nodig?

zelfborend ankersysteemOp zoek naar een zelfborend ankersysteem? Wij, van Geotech Metals, staan bekend als de onafhankelijke leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen in een mondiale markt. Wij worden beschreven als een ervaren en ambitieus bedrijf.  Ons zelfborend ankersysteem staat voor gegarandeerde kwaliteit. Daarnaast hechten wij veel waarde aan onze onafhankelijkheid als producent en vervullen wij de rol van dé betrouwbare en toegewijde partner voor onze internationale klanten. Onze gestructureerde aanpak is gecertificeerd middels NEN-EN-ISO 9001:2015. Daarnaast zijn wij van Geotech Metals, lid van de Koninklijke Metaalunie.

Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit is gevestigd in Nederland, Werkendam. Vanuit onze locatie in Werkendam, verzorgen wij voor u de ontwikkelingen en de productie. Ook waarborgen wij de opslag en de distributie van onderdelen en materialen voor onze zelfborende ankersystemen.

Uniek door eigen ontwerp

Wij zijn uniek doordat wij bijvoorbeeld de uitwendige schroefdraad volgens eigen ontwerp ontwikkelen en maken, de zogenaamde ‘Geotech schroefdraad’. Dit is dé schroefdraad voor het zelfborend ankersysteem. Doordat wij een continue voorraad van verschillende producten hebben zorgen wij voor een ruime flexibiliteit richting u, als afnemer. Ook zijn wij instaat om onze expertise uit te dragen richting onze klanten. Wij geven u graag advies over onze mogelijkheden voor een zelfborend ankersysteem. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Aanbod zelfborend ankersysteem

Wij, van Geotech Metals, hebben een jarenlange ervaring met het zelfborend ankersyteem. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen vertalen naar onze diverse mogelijkheden voor zelfborende ankersystemen. Wij hebben een ruim assortiment in een bepaald zelfborend ankersysteem.  Doordat wij een ruim assortiment zelfborend ankersysteem  hebben, zijn onze ankersystemen ruim op voorraad. Alle onze ankersystemen worden in eigen beheer geproduceerd en hiertoe beschikken wij over diverse draadrol- en CNC-machines. Door onderdelen en materiaal direct uit voorraad te leveren kunnen onze afnemers altijd profiteren van onze flexibiliteit.

Zelfborend ankersysteem, tijdbesparend!

Een zelfborend ankersysteem is dé uitvinding voor het verankeren van uw damwanden en voor kademuren.  Kademuren en damwanden zijn niet alleen te vinden in de grote zeehavens, maar ook in binnensteden. Kademuren zijn over het algemeen eeuwenoude constructies van metselwerk. Bijzonder metselwerk wat gefundeerd is op houtpalen. Doordat wij, van Geotech Metals zelfborende ankersystemen fabriceren kunnen wij sterkere kademuren en damwanden creeren. Hierdoor verstevigen wij de bepaalde muren niet meer met oud metselwerk maar met stevige constructies met behulp van de zelfborende ankersystemen.

Het zelfborende ankersysteem bespaard u veel tijd omdat het belangrijkste element van een zelfborend anker al in de boorbuis zit.  Zelfborende ankers werken daardoor eenvoudig en besparen u veel tijd.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!