Background logo

Wie we zijn

Geotech Metals is een onafhankelijke leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen in een mondiale markt. Geotech Metals is ervaren, ambitieus en staat voor gegarandeerde kwaliteit. Hierbij hechten we veel waarde aan het vervullen van de rol van een betrouwbare en toegewijde partner voor onze nationale en internationale klanten.

Zowel ons hoofdkantoor als onze productiefaciliteit zijn gevestigd in Werkendam, Nederland. Vanuit deze locatie verzorgen wij ontwikkeling, productie, opslag en distributie van onderdelen en materialen voor zelfborende ankersystemen. Een uniek kenmerk van het systeem is bijvoorbeeld de uitwendige schroefdraad volgens eigen ontwerp, namelijk de ‘Geotech schroefdraad’.

De constante voorraad van verschillende producten zorgt voor flexibiliteit richting onze afnemers, voornamelijk binnen project specifieke situaties. Geotech Metals richt zich voornamelijk op de eindgebruikers, hierbij zijn we dan ook in staat om onze expertise uit te dragen naar uw klanten.