Background logo

Paalfundering

Paalfundering specialist nodig?

paalfunderingEen paalfundering is een specifiek soort fundering. Hierbij word het gewicht van een bouwwerk overgedragen op palen die onder het bouwwerk zijn aangebracht. De paalfundering draagt als het ware het gewicht van het imposante bouwwerk. De paalfundering kan onder de grond worden aangebracht of gedeeltelijk er bovenuit steken. Bij Geotech Metals leveren wij complete geotechnische zelfborende ankersystemen die ervoor zorgen dat deze paalfundering staat als een huis.

Wij, van Geotech Metals, hebben een onafhankelijke eigen paalfundering productie. Daardoor kunnen wij garant staan voor technische hoogwaardige producten en onderdelen.Daarnaast zorgen wij voor een goede werkontwikkeling en productie. Ook voor opslag en distributie van onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben, in Werkendam, een grote voorraad in onderdelen en materialen. Hierdoor profiteert u van onze enorme flexibiliteit in paalfundering.

Hoofdkantoor Geotech Metals

Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit is gevestigd in Nederland. In de bruisende kern van Werkendam, staat ons mooie hoofdkantoor. Gevestigd aan de Leeghwaterstraat 1, staan wij altijd voor u klaar. Wij zijn een ervaren groep mensen, op de juiste plek. Doordat wij met een goed geolied team werken zijn wij ambitieus en staan wij gegarandeerd voor kwaliteit. Onze gestructureerde aanpak is gecertificeerd middels NEN-EN-ISO 9001:2015. Daarnaast zijn wij, van Geotech Metals, lid van de Koninklijke Metaalunie.

Wanneer gebruikt u paalfundering?

Bent u opzoek naar een degelijke en krachtige paalfundering dan bent u bij ons aan het goede adres! Wanneer de grond van de werkgrond niet sterk genoeg is voor de fundering , wordt een paalfundering toegepast. Funderingspalen brengen het gewicht van de constructie af naar dieper gelegen lagen, die wel stevig genoeg zijn om de constructie te dragen.

Wilt u meer informatie ontvangen over bovenstaande paalsystemen? Neem dan contact met ons op. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het verzorgen van activiteiten op het gebied van funderingspalen. We voorzien u graag van een advies of aanbieding op maat

Waarvoor is paalfundering geschikt?

Paalfundering is geschikt voor het funderen en verankeren van bijvoorbeeld een gebouw. Paalfundering is te gebruiken voor damwanden, kademuren en verankering van gebouwen.  U kunt met onze paalfundering een krachtige kadeconstructies creeren. Zeker als de grond van uw werkgrond niet sterk genoeg is voor de fundering dan word er een paalfundering toegepast. Funderingspalen zorgen ervoor dat het gewicht van de constructie naar de dieper liggende grond word verplaats. Zo diep dat de grond daar wel stevig genoeg is om het te dragen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!