Background logo

Micropalen

Unieke micropalen bij Geotech Metals

micropalenBent u opzoek naar unieke micropalen, dan bent u bij Geotech Metals aan het goede adres. Micropalen zijn kleinere funderingspalen. Deze micropalen zijn gemaakt en te gebruiken voor kleinere machines. Deze micropalen zijn uniek omdat ze bereikbaarheid verlenen voor moeilijk bereikbare kleine locaties.

Eigen productie unieke micropalen

Geotech Metals heeft een eigen productiefaciliteit en daardoor kunnen wij zelf onze unieke micropalen maken. Wij zijn een internationale leverancier van compelete geotechnische machines. Onze jarenlange ervaring maakt ons wie wij vandaag de dag zijn. Wat zijn de voordelen van micropalen?

Voordelen van micropalen

De voordelen van micropalen zijn in eerste instantie trillingsvrij en hebben een lage geluidsbelasting. Dit is voor de omliggende bedrijven een fijne bijkomstigheid. Ook waarborgt dit ook de veiligheid van u als werknemer.
De machines zijn daarnaast zeer klein, hierdoor kunnen de micropalen ook in zeer kleine ruimtes uitgevoerd worden. Dit maakt het werk voor de uitvoerende partijen een stuk aangenamer en makkelijker.

Micropalen internationaal

Geotech Metals is een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen en micropalen.  Wij hebben een onafhankelijke eigen productie. En dat maakt ons zo uniek in ons vak. Ook zorgen wij voor een goede ontwikkeling en productie van micropalen. Omdat wij daar goed voor kunnen zorgen staan wij daardoor uiteraard garant voor technische en hoogwaardige producten en onderdelen. Door onderdelen en materiaal grotendeels direct uit voorraad te kunnen leveren, kunnen onze afnemers altijd profiteren van onze flexibiliteit.

Hoofdkantoor Geotech Metals

Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit is gevestigd in Nederland. In het hartje van Brabant zijn wij gevestigd in het bruisende Werkendam. Wij zijn een ervaren en ambiteus bedrijf. Hierdoor onderscheiden wij ons van de rest in onze branch. Aangezien wij een jarenlange ervaring hebben staan wij gegarandeerd voor kwaliteit.

Koninklijke Metaalunie

Geotech Metals is met trots lid van de Koninklijke Metaalunie. Onze gestructureerde aanpak is gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001:2015.

NEN-EN-ISO 9001 staat voor gespecificeerde eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Zij moeten aantonen dat zij in staat zijn om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.  Alle eisen in deze internationale norm zijn algemeen en bedoeld om toepasbaar te zijn op elke organisatie, ongeacht haar type of omvang of de producten en diensten die zij levert.

Koninklijke Metaalunie is een ondernemersorganisatie voor mkb’s en metaal met meer dan 14.000 leden. De Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek van eenmanszaken tot en met bedrijven met meer dan 100 werknemers. Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise. De Koninklijke Metaalunie heeft kennis van de branche en biedt een concrete en resultaatgerichte aanpak.

​​​​​​​Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!