Background logo

Groutinjectie-ankerpaalsysteem

Groutinjectie-ankerpaalsysteem op maat

groutinjectie-ankerpaalsysteemHeeft u een groutinjectie-ankerpaalsysteem nodig voor uw project? Bij Geotech Metals kunt u een technisch hoogwaardig groutinjectie-ankerpaalsysteem vinden. Wie wij zijn? Geotech Metals is een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen. Wij zijn een ambitieus en ervaren bedrijf, dat steeds weer kwaliteit levert. We hebben een onafhankelijke eigen productie, waardoor we garant kunnen staan voor de hoge kwaliteit van onze producten en onderdelen. Met regelmaat worden onze producten getest door onafhankelijke laboratoria. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten blijven waarborgen. Bij Geotech Metals denken we graag met u mee, zodat we u altijd het product kunnen bieden dat u nodig heeft voor uw project!

Een groutinjectie-ankerpaalsysteem van Geotech Metals

Bij Geotech Metals zorgen we voor de ontwikkeling, productie, opslag en distributie van onderdelen en materialen voor zelfborende ankersystemen. We leveren materialen en onderdelen grotendeels uit voorraad. Hierdoor kunt u als afnemer profiteren van onze flexibiliteit. U kunt altijd snel aan de slag met de onderdelen en materialen die u nodig heeft voor een groutinjectie-ankerpaalsysteem. De onafhankelijke productie van Geotech Metals vindt plaats in Nederland. Ook het hoofdkantoor van Geotech Metals is in Nederland gevestigd. We zijn een ervaren bedrijf en we zetten onze expertise graag in om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen. De gestructureerde aanpak van Geotech Metals is gecertificeerd middels NEN-EN-ISO 9001:2015. Daarnaast is Geotech Metals lid van de Koninklijke Metaalunie.

Het juiste groutinjectie-ankerpaalsysteem

Weet u niet precies wat de mogelijkheden en toepassingen zijn van een groutinjectie-ankerpaalsysteem? Bij Geotech Metals denken we met u mee! Aan de hand van uw wensen vertellen we u precies hoe u een groutinjectie-ankerpaalsysteem kunt inzetten voor uw project. We denken niet alleen met u mee bij Geotech Metals, maar we kunnen u bijvoorbeeld ook ondersteunen tijdens het productieproces. Ook bij project specifieke vraagstukken kunt u op ons rekenen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een groutinjectie-ankerpaalsysteem van Geotech Metals? Wilt u meer weten of heeft u een vraag over dit systeem? We vertellen u graag meer! U kunt ons eenvoudig bereiken door ons te bellen of door ons een e-mail te sturen. Daarnaast is ook op onze website veel informatie terug te vinden over onze producten en onderdelen. U heeft bij ons een ruime keuze uit zelfborende ankersystemen. Al deze systemen kunnen bij Geotech Metals direct uit voorraad geleverd worden. We horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!