Background logo

Geotechnisch onderzoek

Geotechnisch onderzoek laten uitvoeren

geotechnisch onderzoekHeeft u informatie nodig over de bodemgesteldheid van de plaats waar u wilt bouwen? En wilt u daarom een geotechnisch onderzoek laten uitvoeren? Het is belangrijk om een geotechnisch onderzoek te laten uitvoeren door een specialist. Bij Geotech Metals helpen we u graag. We hebben vele jaren ervaring en we hebben hierdoor veel kennis van zaken. We zetten onze kennis graag in om de realisatie van uw project dichterbij te brengen. We delen onze kennis graag. Door een goed geotechnisch onderzoek onderzoek uit te voeren kunnen we u alle informatie geven die u nodig heeft over de bodem waarop u wilt bouwen!

Het belang van een geotechnisch onderzoek

Hoe weet u zeker dat de bodem sterk genoeg is voor het project dat u wilt realiseren? Hoe weet u welke soort fundering u nodig heeft bij het bouwen? Met een geotechnisch onderzoek weet u precies waar u aan toe bent. Het geotechnisch onderzoek leidt tot een rapport, waarin u alles kunt vinden wat u moet weten voordat u kunt beginnen met bouwen. Bij Geotech Metals voeren we een geotechnisch onderzoek op een deskundige wijze uit. We zijn ervaren en ambitieus. We kunnen u precies vertellen hoe sterk de bodem is, wat de structuur en de samenstelling is en welke soort fundering er wel of niet geschikt is. Dit is informatie waarop u kunt bouwen! Het uitvoeren van een geotechnisch onderzoek is onmisbaar als u op een verantwoorde manier wilt kunnen bouwen. Bij Geotech Metals zijn we u graag van dienst!

Een geotechnisch onderzoek door Geotech Metals

Als u op zoek bent naar een specialist om een geotechnisch onderzoek uit te laten voeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn we ook leverancier voor de mondiale markt als het gaat om complete geotechnische zelfborende ankersystemen. We hebben een onafhankelijke eigen productie. We staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Een groot deel van ons assortiment kunnen we direct uit voorraad leveren. Zo kunnen we ons flexibel opstellen tegenover onze afnemers. We hebben ons hoofdkantoor en de productiefaciliteit in Nederland. Vanuit deze locatie zorgt Geotech Metals voor Ontwikkeling, productie, opslag en distributie van onderdelen en materiaal voor zelfborende ankersystemen.

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een geotechnisch onderzoek? Of heeft u een vraag over de productie die wij leveren? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op! We geven u graag meer informatie over onze verschillende diensten en producten. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!