Background logo

Geotechnisch adviesbureau

Geotechnisch adviesbureau nodig?

geotechnisch adviesbureauOp zoek naar een ervaren en betrouwbaar geotechnisch adviesbureau? Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van geotechniek? Zoekt u iemand die u deskundig advies kan geven over de bodemgesteldheid van de locatie waar u iets wilt gaan bouwen? Als u iets wilt bouwen is het essentieel om te weten wat de bodemgesteldheid van de grond is. Door een ervaren geotechnisch adviesbureau in te schakelen kunt u op een makkelijke manier alle informatie verzamelen over de bodem die u nodig heeft om uw project te kunnen realiseren. Bij Geotech Metals zijn we u graag van dienst. We zijn ervaren, ambitieus en we staan garant voor kwaliteit. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Een geotechnisch adviesbureau inschakelen

Voordat u begint met de bouw van een gebouw of een woning is het van essentieel belang dat u weet wat de eigenschappen zijn van de bodem. Hierbij is geotechnisch onderzoek onmisbaar. Er wordt dan gekeken naar de structuur en de samenstelling van de bodem. Hoe sterk is de bodem? Op welke manier kan er op deze bodem gebouwd worden? Welk type fundering is geschikt voor deze bodem? Een specialist van Geotech Metals kan het u allemaal precies vertellen. We hebben vele jaren ervaring en we hebben veel kennis in huis op het gebied van geotechniek. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om u verder te helpen bij het realiseren van uw project. Wilt u ook graag deskundig advies ontvangen en wilt u daarom een geotechnisch adviesbureau inschakelen? Kies dan voor Geotech Metals.

Meer dan een geotechnisch adviesbureau

Naast geotechnisch advies kunt u bij ons ook terecht voor technisch hoogwaardige producten en onderdelen. We zijn namelijk een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen. We hebben een onafhankelijke productie en we kunnen een groot deel van onze producten en onderdelen direct uit voorraad leveren. U kunt zo als afnemer altijd profiteren van onze flexibiliteit. Ons hoofdkantoor en onze productiefaciliteit zijn gevestigd in Nederland. Vanuit deze locatie zorgen we voor ontwikkeling, productie, opslag en distributie van onderdelen en materiaal voor zelfborende ankersystemen. Onze gestructureerde aanpak is gecertificeerd middels NEN-EN-ISO 9001:2015. Ook zijn we lid van de Koninklijke Metaalunie.

Wilt u meer weten over onze diensten als geotechnisch adviesbureau? Of bent u benieuwd welke producten en materialen wij kunnen leveren? Op onze website vindt u meer informatie. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten. We geven u graag meer informatie bij Geotech Metals. We horen graag van u hoe we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten? Vraag direct meer informatie aan!