Background logo

Damwand verankering

Damwand verankering bij Geotech Metals

damwand verankeringBent u opzoek naar een krachtig bedrijf dat gespecialiseerd is in damwand verankering? Dan bent u bij Geotech Metals op de goede plek. Onze expertise zit bij ons in onze zelfborende ankersystemen maar ook zijn wij gespecialiseerd in damwand verankering.
Doordat wij jarenlang ervaring hebben in deze sector hebben wij de nodige ervaring opgedaan in de loop van de jaren. Wij zijn uniek in ons vakgebied en daardoor zijn wij een begrip in de regio.

Wie zijn wij?

Wij zijn Geotech Metals, wij zijn een internationale leverancier van complete geotechnische zelfborende ankersystemen. Daarnaast hebben wij een onafhankelijke eigen productie in damwand verankering. Wij zijn gevestigd met ons bedrijf in Werkendam. Wij zijn gevestigd in het hartje van de gemeente van Werkendam. U kunt ons vinden aan de Leeghwaterstraat 1, u bent welkom!

Geotech Metals staat voor technisch hoogwaardige producten en hoogwaardige onderdelen. Wij zorgen daarnaast voor de ontwikkeling en productie van uw damwand verankering. Ook hebben wij een opslag en een distributie plek voor onderdelen en materialen voor onze zelfborende ankersystemen.

Eigen productie damwand verankering

Bij Geotech Metals hebben wij ons eigen onafhankelijke productie funderingstechniek. Hierdoor staan wij garant voor hoogwaardige technische producten en onderdelen. Doordat wij het complete plaatje aanbieden zijn wij ook een doorgewinterde machine voor uw damwand verankering. Wij zorgen voor de ontwikkeling, de complete productie, de product opslag en de distributie van onderdelen en materialenvoor zelfborende ankersystemen. Doordat wij de onderdelen en materiaal grotendeels direct uit voorraad te leverbaar zijn,  kunnen onze afnemers altijd profiteren van onze flexibiliteit.

Nationaal als internationaal 

Geotech Metals is een groot en veelzijdig bedrijf dat ook internationaal opereert. Aangezien wij al jaren meegaan hebben wij de nodige lijntjes weten te verbinden. Hier ligt dan ook de grote kracht van Geotech Metals. Wij zijn gevestigd met ons bedrijf in het bruisende dorp Werkendam. In het hartje van Brabant vind u ons nationaal en internationale bedrijf. Wij zjin gespecialiseerd in zelfborende ankersystemen, maar ook zeker in onze damwand verankeringen.

Damwand verankering met kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij vinden dat erg belangrijk en staat daardoor kwaliteit hoog in ons vaandel. Doordat wij onze onderdelen en materialen grotendeels direct uit voorraad kunnen leveren hebben onze afnemers de luxe dat zij altijd kunnen profiteren van onze flexibiliteit. Geotech Metals is ervaren, ambitieus en staat voor gegarandeerde kwaliteit.  Onze gestructureerde aanpak is gecertificeerd middels NEN-EN-ISO 9001:2015. Wij, van Geotech Metals, zijn daarnaast ook  lid van de Koninklijke Metaalunie. Hiervoor gelden ook strenge richtlijnen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!